After Ski 2019 / 2020


Inför säsongen 2013-14 förvärvade vi på Bygget gamla "Dippan" i centrala Åre som ändrade både namn och inriktning. Det har nu gått 6 år sedan gamla klassiska "Dippan" i centrala Åre ändrade både namn och inriktning. Det nya namnet Verandan Åre satte sig snabbt och vi kan inte annat än kalla satsningen för en dundersuccé, Verandan Åre är Åres Bästa och mest populära After Ski. VM-vintern 2018-19 blev en ny rekordsäsong och inför den stundande säsongen är trycket i vanlig ordning enormt högt på alla förfrågningar vilket såklart är superkul!

På scenen kommer ni i vanlig ordning se dom allra bästa After Skibanden med vårt husband, Marmeladorkestern, i spetsen. Under veckorna 6, 11 och 12 kör vi även på med vår omåttligt populära förlängda After Ski med dubbla band på scenen. Programmet för hela säsongen hittar ni till höger på sidan, bara att boka in.

Vi öppnar Afterskisäsongen under Skidtestarhelgen 13-14 dec då Marmeladorkestern traditionsenligt står på scenen bägge dagarna, vi ses i vinter!

Vi öppnar Afterskisäsongen under Skidtestarhelgen 13-14 dec då Marmeladorkestern traditionsenligt står på scenen bägge dagarna, vi ses i vinter!www.verandanåre.se eller facebook.com/verandanare.