Restaurang RAW - Åres asiatiska pärla!


Vår köksmästare Max Hammerin presenterar en meny som bygger på att dela. En meny fylld med nya, spännande asiatiska smaker blandat med ett antal RAW-klassiker!

"Åres bästa asiat levererar"

"Många förknippar Bygget med fest och disco, och visst stämmer det lite senare på kvällen. Men bakom det röda sammetsklädda möblemanget döljer sig också en asiatisk pärla. Raw bjuder på imponerande fräsch asiatisk mat. Många mellanrätter "Shokuji" som är gjorda för att delas av sällskapet, vilket skapar mycket variation och en härlig upplevelse. Det finns fina, balanserade rätter som t ex tuna poké bowl med söt mango till friterat ris och en utsökt steak tartar på oxfilé med wasabi, sesam och pickles. Favoriten i sällskapet, spicy tuna maki, är riktigt lyckad i sin rena fräschhet och hetta av chili. Det finns många bra restauranger i Åre, och Raw är utan tvekan den bästa asiaten som också lyckats bibehålla en god standard genom åren. Ett extra plus för den mycket trevliga personalen som bidrar till att det är ett ställe du vill återkomma till. " ur White Guide 2018

RAW är vår huvudrestaurang men Bistron på våning 2 är vår beställningsrestaurang som passar perfekt för grupper, konferenser och andra tillställningar. För att boka Bistron rekommenderar vi er att ringa eller skicka ett mejl i god tid innan valt tillfälle så vi kan återkomma med ett menyförslag som passar just er. Öppentider RAW: Tisdagar 18.00-sent, Torsdagar 19.00-sent, Fredagar och Lördagar 18.00-sent.

Boka Bistron: 0647-12345

Hela menyn finns även som take-away.
Ring 0647-12345 för att beställa.

Meny