Restaurang RAW - Åres asiatiska pärla!


Vår köksmästare Kieran Mierendorff presenterar en meny som bygger på att dela. En meny fylld med nya, spännande asiatiska smaker blandat med ett antal RAW-klassiker!


"Raw bjuder på fräsch asiatisk mat, ett oväntat och uppskattat inslag i lokalen intill nattklubben Bygget. Den mycket trevliga och snabba personalen välkomnar i den härligt röda, sammetsklädda restaurangen. Många smårätter finns att välja bland, gjorda för att delas av flera, vilket skapar en spännande måltid med mycket variation. Menyn innehåller säkra kort som den klara favoriten spicy tuna maki-rullar. Mycket lyckade är också två rätter på ren – tatakin med sotat innanlår och shiitake, som är hög och fin i smakerna. Medan fjäll-surf-and-turf lyckas mixa ren, röding och hjortron på ett fantastiskt sätt genom att blanda in wasabi, koriander och sesammix. En oväntad kombination som funkar jättebra" ur White Guide 2017


RAW är vår huvudrestaurang men nyrenoverade Bistron på våning 2 är vår beställningsrestaurang som passar perfekt för grupper, konferenser och andra tillställningar. För att boka Bistron rekommenderar vi er att ringa eller skicka ett mejl i god tid innan valt tillfälle så vi kan återkomma med ett menyförslag som passar just er.

Boka Bistron: 0647-136 92