Moneybrother

Med humor och befriande självdistans har Markoolios närvaro i den svenska artistfloran blivit en självklarhet, för att inte säga nödvändighet. Sedan debuten 1998 har han ett pärlband av brakhits som ”Sola och bada i Piña Colada”, ”Vi drar till fjällen”, ”Mera mål” och ”Ingen sommar utan reggae”. 20 år efter att han genomförde den numera legendariska konserten i en helt utsåld Globen gjorde han det igen, 2019 fyllde han än en gång arenan och bevisade att han är en ostoppbar maskin. Marko ”Markoolio” Lehtosalo är älskad av alla.

Under 2023 har karriären tagit ytterligare fart i TV4s succéprogram ”Marko & Irma” där han bygger ett hus till sin mamma och visar att humorn och älskvärdheten är stor inom hela familjen Lehtosalo.

Född i Finland, uppväxt i Orminge utanför Stockholm och med en sällsynt känsla för allsång snurrade han in i våra liv. Från att vara artist, till skådespelare och vidare till ett fenomen.

Denna konsert blir den enda Markoolio gör under våren, vi är grymt glada att nu få återse Marko med hela sitt band på Byggets Scen igen!

Datum: Torsdag 15 mars
Doors: 22.00
Konsert: 23.00
Inget förköp, kom i tid!
Entre: 250:- inkl garderob
Lägsta ålder: 18 år