Byggetvänner!

Vi skriver tisdag 27 december idag och vi har lämnat Julfirandet bakom oss och laddar för en späckad Nyårsvecka. Vi drar igång redan ikväll med säsongspremiär för vår klassiska Tisdagsklubb där vi räknar med fullt tryck! Sen vilar vi imorgon onsdag innan Lov1 kommer för sitt första Byggetgig på Torsdag den 29 dec. Intresset är massivt så lär bli en grym kväll. Vi säljer inget förköp till denna kväll så kom i tid, dörrar från 22.00, gig ca 23.00, lägsta ålder 18 år.

På Fredag den 30 dec kommer sen Nause för ett efterlängtat gig, blir alltid en riktigt elektrisk stämning med Nause på scenen! Detta är först kvällen i vårt Nyårsfirande med en 2-dagarsbiljett där finalen sker på Nyårsafton med fullt tryck i hela huset och med Albatraoz på scenen.

Närmare 900 biljetter sålda så finns ännu några kvar att köpa, biljetterna hittar du på tickster.com. Vill ni starta kvällen på bästa sätt och äta Nyårssupé, kolla in menyn under vår Nyårssida. Det är det bästa sättet att starta din nyårsafton med och vi har i nuläget ett 20-tal platser kvar. 

Det är i vanlig ordning ett fullspäckat Nyårsprogram vi bjuder er hos oss på Bygget – Åres Största Nöje!